Persbericht oktober 2016 – St. Lokaal Groene Kruis Fonds

Op 13 april 2017 is het alweer vijf jaar geleden dat het fonds in een nieuwe vorm een doorstart heeft gemaakt met het verstrekken van subsidies aan diverse projecten binnen het verzorgingsgebied van het voormalige Groene Kruis Smilde (Smilde, Hoogersmilde, Bovensmilde, Laaghalerveen en Oranje).

Een greep uit een aantal in het oog springende projecten waaraan in de afgelopen jaren een bijdrage is toegekend: aanschaf van een Duofiets t.b.v. de Bolster, schuifdeuren ter verbetering toegankelijkheid van de Spil, het dierenparkje in Smilde, de ‘hel van Bovensmilde’ en aanschaf van diverse defibrillators.

Wanneer u op zoek bent naar financiële ondersteuning voor een project of evenement dat aan de doelstellingen van de stichting voldoet, dan nodigen wij u van harte uit om via onze site een aanvraag voor subsidie in te dienen.
De zomer van 2016 zit er weer op, hoewel we nog hebben kunnen genieten van een mooie nazomer, richt de Stichting Lokaal Groene Kruisfonds zich weer op een nieuw seizoen. De stichting heeft het behe…

Bron: Persbericht oktober 2016 – St. Lokaal Groene Kruis Fonds

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s